Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας δίνει τη δυνατότητα στη startup σας για συνεργασία μέσω πρακτικής άσκησης με νέα ταλέντα από ευρωπαϊκά πανεπιστήμια για την ενίσχυση και περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης σας μέσω του προγράμματος POWER

Σχετικά με το POWER

Erasmus+ Placement Opportunities With Entrepreneurial Reach (POWER)
KA2: Cooperation for innovation and the exchange of good practices – Knowledge Alliances

Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus + POWER σε συνεργασία με τους παρακάτω φορείς (5 Πανεπιστήμια και 4 Θερμοκοιτίδες) από Ελλάδα, Ισπανία, Λετονία, Πολωνία και Φινλανδία.

Στόχος του προγράμματος

To πρόγραμμα POWER στοχεύει στη δημιουργία ενός βιώσιμου, πανευρωπαϊκού οικοσυστήματος πρακτικής άσκησης, το οποίο επικεντρώνεται πρωτίστως στην τοποθέτηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών με υψηλά προσόντα από τα  συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια σε θέσεις πρακτικής άσκησης σε startups. 

Τι παρέχουμε

Μέσω του προγράμματος μπορείτε να απασχολήσετε στην startup εταιρεία σας με πρακτική άσκηση ταλαντούχους μεταπτυχιακούς φοιτητές από συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια της Ευρώπης. Για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των τοποθετήσεων έχει διαμορφωθεί ηλεκτρονική πλατφόρμα που διευκολύνει την αντιστοίχιση μεταξύ προσφερόμενων θέσεων από τις startups και φοιτητών/τριών που επιδιώκουν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση.

Τα μέλη της κοινοπραξίας POWER έχουν θέσει φιλόδοξους στόχους που θα επιτευχθούν σε στενή συνεργασία με περισσότερους από 50 συνεργαζόμενους εταίρους, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημίων, δικτύων σε ολόκληρη την ΕΕ και θερμοκοιτίδων.

Είστε startup που επιθυμεί να προσφέρει θέση για πρακτική άσκηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του POWER?

Αν ΝΑΙ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.    
POWER
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα POWER: 

Website προγράμματος: https://www.power-placements.eu/ 

Που απευθύνεται

Το έργο POWER απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, Πανεπιστήμια, Startups και Θερμοκοιτίδες. 

Μεταπτυχιακούς Φοιτητές

Εξερευνήστε τα ταλέντα σας, μοιραστείτε τις δεξιότητές σας και μάθετε περισσότερα για την επιχειρηματικότητα μέσω πρακτικής εμπειρίας σε νεοσύστατες επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Πανεπιστήμια

Επωφεληθείτε της ψηφιοποίησης εργαλείων και υπηρεσιών για την διαχείριση τοποθετήσεων πρακτικής άσκησης φοιτητών και αυξήστε την προβολή των ευκαιριών τοποθέτησης του Πανεπιστημίου σας.

Startups

Συνεργαστείτε με νεαρά ταλέντα από ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και αποκτήστε νέα προοπτική για την επιχείρησή σας και περαιτέρω ανάπτυξη της startup σας. 

Θερμοκοιτίδες

Δυνατότητα συνεργασίας με πανεπιστήμια σε όλη την Ευρώπη και διευκόλυνση της περαιτέρω ανάπτυξης της startup κοινότητας.

Τι προσφέρει

Το έργο POWER προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες σε Πανεπιστήμια, Εταιρείες, Θερμοκοιτίδες και Φοιτητές.

Εργαλεία ICT

Δημιουργία ενός συνδεδεμένου συνόλου εργαλείων ICT για πανεπιστήμια και θερμοκοιτίδες για τη διευκόλυνση της προβολής των ευκαιριών τοποθέτησης σε νεοσύστατες επιχειρήσεις και τη διευκόλυνση της συνολικής διαδικασίας διαχείρισης τοποθετήσεων.

Ευκαιρίες Συνεργασίας

Δημιουργία δομημένης συνεργασίας μεταξύ του ακαδημαϊκού και του μη ακαδημαϊκού κόσμου με την αύξηση και διαφοροποίηση των ευκαιριών συνεργασίας μεταξύ πανεπιστημίων και θερμοκοιτίδων.

Επαγγελματική ενδυνάμωση

Διευκόλυνση τοποθετήσεων υψηλού αντίκτυπου που αποσκοπούν τόσο στην ενδυνάμωση των φοιτητών να επιλέξουν την επιχειρηματική πορεία της σταδιοδρομίας, όσο και στην ενίσχυση της νεοσύστατης ανάπτυξης.

Επικοινωνία Startups

POWER