Οι συντελεστές του ThesSummerSchool ανακοινώνουν τους νέους κύκλους διαλέξεων του προγράμματος, που θα διοργανωθούν ως εξής:

  • 3ο e-ThesSummerSchool: από τη Δευτέρα 28 έως την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 – 12 ώρες συνολικά, διαδικτυακά
  • 4ο e-ThesSummerSchool: από την Τρίτη 4 έως το Σάββατο 8 Μαΐου 2021 – 20 ώρες συνολικά, διαδικτυακά
  • ThesSummerSchool 2021: από την Τρίτη 22 έως την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 – 24 ώρες συνολικά, δια ζώσης (εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες)

Aφορούν νέους και νέες 14-18 ετών.

Τι είναι το e-ThesSummerSchool;

Το e-ThesSummerSchool αποτελεί την “εξ αποστάσεως παραλλαγή” του πετυχημένου θερινού σχολείου επιχειρηματικότητας ThesSummerSchool που διοργανώνεται τα τελευταία έξι χρόνια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Γιατί να συμμετέχει κανείς;

Γιατί θα παρακολουθήσει μαθήματα επιχειρηματικότητας και θα ακούσει τις εμπειρίες διακεκριμένων επιχειρηματιών. Γιατί θα γνωρίσει και θα δουλέψει με άλλα άτομα της ηλικίας του μέσα σε ένα υποστηρικτικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον. Γιατί θα μάθει να αναγνωρίζει ευκαιρίες και θα του δοθούν οι βάσεις για την ανάπτυξη των δικών του επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Γιατί ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεται για την επιχειρηματικότητα, οι δεξιότητες που θα αναπτύξει με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα, θα του φανούν χρήσιμες σε όλη του τη ζωή.

Πώς θα γίνουν τα μαθήματα;

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ποικιλία θεματικών διαλέξεων, να αναλύσουν μελέτες περίπτωσης, να πραγματοποιήσουν τεστ προσωπικότητας και να παίξουν εκπαιδευτικά παιχνίδια σχετικά με την επιχειρηματικότητα. Ειδικά τα εξ αποστάσεως προγράμματα θα γίνουν μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Τίποτα άλλο;

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά πιστοποιητικό παρακολούθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στο βιογραφικό τους. Επίσης εξασφαλίζουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με όλους τους διδάσκοντες, ακόμα και μετά τη λήξη του προγράμματος, για όποιο θέμα τους απασχολεί (δια βίου mentoring!).

Πώς δηλώνω συμμετοχή;

Πατώντας το παρακάτω πλαίσιο που οδηγεί στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, όπου βρίσκεται και η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Οι καθηγητές

Οργάνωση

Χορηγοί

Υπό την Αιγίδα


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.