Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. πραγματοποιεί  την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 στις 17:00  το 1ο διαδικτυακό evenTIZ Live Story I SEASON #2 με θέμα “Επικοινωνία και Team Building” με την Αντιγόνη Ζαΐμη,  Σύμβουλο Επικοινωνίας, Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων. 

Τι θα ακούσετε:

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει σχετικά με την  σημαντικότητα της επικοινωνίας, τόσο στη δημιουργία και ανάπτυξη μιας startup όσο και στη διατήρηση μιας επιχείρησης. “Η επικοινωνία, είναι για τις σχέσεις των ανθρώπων ό,τι είναι η αναπνοή για τη διατήρηση της ζωής” (Satir, 1995).  Η κα Ζαΐμη μέσα από την πολυετή εμπειρία της θα αναφερθεί σε παραδείγματα αποτελεσματικής επικοινωνίας και τρόπους αποφυγής των συγκρούσεων σε μία ομάδα. 

Γνωρίστε την Ομιλήτρια:

Η κα Ζαΐμη Αντιγόνη είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος ΜΒΑ. Η εκπαίδευση ήταν το αντικείμενο που τη γοήτευσε και από το 1998 είναι εκπαιδεύτρια σε σεμινάρια ενηλίκων. Παράλληλα, ως διαχειρίστρια εμπορικής επιχείρησης για 13 χρόνια, ήταν υπεύθυνη για τις εισαγωγές και τις πωλήσεις της εταιρείας. Δίδαξε στο ΤΕΙ Καβάλας και στο ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, ως εργαστηριακός συνεργάτης. Διαθέτει στο ενεργητικό της πάνω από 15.000 ώρες εκπαίδευσης σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων. 

Η κα Ζαΐμη είναι εξειδικευμένη σε θέματα όπως: Επικοινωνιακές δεξιότητες, Οργανωτικές Ικανότητες, Τεχνικές Πωλήσεων και Διαπραγμάτευσης, Teamwork και δημιουργία Business Plan. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την επαγγελματική συμβουλευτική και τη συμβουλευτική για τη δημιουργία επιχειρηματικών σχεδίων. Είναι ενταγμένη στα Μητρώα: ΕΟΠΠΕΠ, ΕΚΔΔΑ, ΑΝΑΔ, ΛΑΕΚ, ΙΝΣΕΤΕ και ΚΔΒΜ. 

Σχετικά με το evenTIZ

Τα evenTIZ αποτελούν μια σειρά, σύντομων σε διάρκεια – 15’ Ομιλία + 10’ Q&A – διαδικτυακών «ζωντανών ιστοριών», όπου εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας,  μοιράζονται ζωντανά τις ιστορίες και τις γνώσεις τους. Τα evenTIZ απευθύνονται όχι μόνο σε ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων (startuppers), αλλά και σε όλους όσους «φλερτάρουν» με την ιδέα του επιχειρείν.

Μετά την 15λεπτη ομιλία, το εγγεγραμμένο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει ερωτήματα για 10 λεπτά (Q&A), στα οποία θα απαντήσει άμεσα ο ομιλητής.

Εγγραφή

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή μέσω της παρακάτω φόρμας, ώστε να σταλεί ο σχετικός σύνδεσμος (ΖΟΟΜ).

Φόρμα Εγγραφής: 

https://forms.gle/emA9y8UYs1R4WZyN6

Ο διαθέσιμος αριθμός εγγεγραμμένων είναι περιορισμένος και πραγματοποιείται με σειρά προτεραιότητας. 

Σας περιμένουμε!


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.