Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα με θέμα την Κυκλική Οικονομία;

Φέρε την ιδέα σου στο Διαγωνισμό που διοργανώνει η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας.

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου ECOCITY FORUM 2018, ένα πολυδιάστατο μέγα γεγονός που εστιάζει στη διάδοση της συλλογικής παγκόσμιας γνώσης σε ζητήματα Κυκλικής Οικονομίας, καθώς και στην ευαισθητοποίηση του κοινού και την κινητοποίηση της εθνικής και περιφερειακής διοίκησης για την αντιμετώπιση των σημερινών παγκόσμιων προκλήσεων.

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής  μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2018 και διεκδίκησε και εσύ μια θέση στους νικητές!

Οι 5 κορυφαίες ιδέες που θα προκρίνει η Επιτροπή Αξιολόγησης, θα παρουσιαστούν σε ανοιχτή εκδήλωση την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 ενώ η απονομή των βραβείων των νικητών θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της τελετής λήξης του Συνεδρίου το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Βραβεία για τον μεγάλο νικητή: Συμμετοχή (καλύπτοντας τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής) σε ένα Συνέδριο, ανάλογου θεματικού πεδίου + δωρεάν παρακολούθηση στο 3μηνο πρόγραμμα επιτάχυνσης του OK!Thess.

Βραβείο για τον δεύτερο και τρίτο νικητή: Δωρεάν παρακολούθηση στο 3μηνο πρόγραμμα επιτάχυνσης του OK!Thess.

Οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης:

* Να είστε σύντομοι και περιεκτικοί.

* Δεν πρέπει υποχρεωτικά να απαντήσετε σε όλα τα πεδία. Όμως για την αξιολόγηση της ιδέας σας θα πρέπει η Επιτροπή Αξιολόγησης να έχει αρκετά στοιχεία ώστε να διαμορφώσει μία άποψη.

* Τα προσωπικά δεδομένα και τα στοιχεία της αίτησης θα χρησιμοποιηθούν από την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας αποκλειστικά και μόνο για τη αξιολόγηση της ιδέας.

Διαγωνισμός Ιδεών με θέμα την Κυκλική Οικονομία


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.