Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της 86ης ΔΕΘ στην ΑΖΚ (Φιλικής Εταιρείας 12 & Τσιμισκή)

«ΑγροΒολταϊκά μια Επανάσταση στην Διπλή Χρήση Γης για Βέλτιστη Καλλιέργεια & Παραγωγή Ενέργειας με τα Ημιδιαφανή Φωτοβολταϊκά»

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο HOPE-A (Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Οργανικών & Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών), σε συνεργασία με την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, και το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας ΑΠΘ, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 10:00 -11:30, στην Θεσσαλονίκη.

Τα ΑγροΒολταικά (AgriVoltaics) είναι μια Επαναστατική προσέγγιση και απαίτηση Διπλής Χρήσης Γης που μαζί με την 3η Γενιά των Ημιδιάφανων Φωτοβολταικών αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια και υπόσχονται να δώσουν την βιώσιμη λύση Παραγωγής Τροφής και Ενέργειας στον Πλανήτη. Η εγκατεστημένη ισχύς με ΑγροΒολταικά το 2022 θα ξεπεράσει τα 20GW, με ετήσια αύξηση 40%.

Η Ελληνική εταιρεία Organic Electronic Technologies (OET), μέλος του HOPE-A, παράγει τα Ημιδιάφανα Φωτοβολταϊκά 3ης Γενιάς και παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση στην Διπλή Χρήση Γης για Βέλτιστη Θερμοκηπιακή καλλιέργεια (Υδροπονική ή/και Συμβατική) και Παραγωγή Ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της HOPE-A εδώ


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.