Παραγωγικό Σκασιαρχείο και φέτος, διαδικτυακά!

Δήλωσε συμμετοχή!

Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας υλοποιεί με εξαιρετική επιτυχία από το 2017 το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Παραγωγικό Σκασιαρχείο», αντικείμενο του οποίου είναι η επίσκεψη μαθητών των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων) της Κεντρικής Μακεδονίας σε καινοτομικές επιχειρήσεις της Β. Ελλάδας.

Σκοπός του προγράμματος είναι να συμβάλει στην ενημέρωση των μαθητών σε θέματα επαγγελματικής ανάπτυξης, επιλογής και σχεδιασμού σταδιοδρομίας μέσα από την επαφή με την επιχειρηματική καινοτομία και την καινοτομική παραγωγική διαδικασία.

Το Παραγωγικό Σκασιαρχείο εφαρμόζεται αυστηρά διαδικτυακά για το σχολικό έτος 2020-2021, λόγω της πανδημίας Covid-19. 

Η ΑΖΚ μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει με εξαιρετική επιτυχία 25 δράσεις του προγράμματος «Παραγωγικό Σκασιαρχείο», όπου περισσότεροι από 900 μαθητές γνώρισαν 20  καινοτόμες επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος.

Εάν είσαι επιχείρηση που θέλει να συμβάλει στην καλλιέργεια νέας κουλτούρας διάχυσης και αξιοποίησης γνώσης ή Σχολική Μονάδα  που θέλει να γνωρίσει από κοντά καινοτόμες επιχειρήσεις, επικοινώνησε άμεσα με την Υπεύθυνη του προγράμματος: Λήδα Παπατζήκα, papatzika@thessinnozone.gr, 2316-019621.

 


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.