Το MIT Enterprise Forum Greece, η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας και το ΟΚ!Thess σας προσκαλούν στη διαδικτυακή παρουσίαση του “MITEF Greece Startup Competition 2021” που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, στις 18:00.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη παρουσίαση με υποχρεωτική εγγραφή εδώ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση ερευνητών και νεοφυών επιχειρήσεων σχετικά με το διαγωνισμό “MITEF Greece Startup Competition 2021”, που στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών. Οι ομάδες που θα βραβευθούν, θα προβληθούν διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει 3 θεματικές ενότητες: «General», «Energy» και «Maritime».
Τα Ελληνικά Πετρέλαια, για 3η συνεχή χρονιά είναι ο αποκλειστικός χορηγός της θεματικής ενότητας «Energy Track», στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου ΕΛΠΕ σχετικά με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες στο χώρο της ενέργειας.
Την παρουσίαση θα ανοίξουν με ένα σύντομο καλωσόρισμα οι
  • Δρ. Κυριάκος Λουφάκης, Πρόεδρος, Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας
  • Αντώνιος Ηλίας, Συντονιστής, OK!Thess
  • Γεράσιμος Σπυριδάκης, Πρόεδρος, MITEF Greece

 

Παρουσιάσεις

  • Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος, MITEF Greece, θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το διαγωνισμό 2021 και θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης.
  • Μιχάλης Αγαπίου, Founder & CEO, Syndeseas Integrated Solutions & 3ος νικητής του Startup Competition 2020, θα μιλήσει για την εμπειρία του και τη σημασία του διαγωνισμού στην ανάπτυξη και προώθηση της επιχείρησης του.
  • Δρ. Τζένη Λειβαδάρου, Μηχανικός Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, θα αναφερθεί στο ρόλο και τη συνεισφορά του ομίλου στον διαγωνισμό.
 

Την παρουσίαση θα συντονίζει η Αντιγόνη Μολοδάνωφ, Εκτελεστική Διευθύντρια του MITEF Greece. Στο τέλος θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των ομιλητών και θα απαντηθούν τα ερωτήματα του κοινού.
Όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν αίτηση, μπορούν να επισκεφθούν τους κάτωθι συνδέσμους:

  • MITEF Greece Startup Competition 2021, General Track
  • MITEF Greece Startup Competition 2021, Energy Track
  • MITEF Greece Startup Competition 2021, Maritime Track
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή εδώ.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:
Υπεύθυνη Επικοινωνίας ΜΙΤ Enterprise Forum Greece: Στέβη Τζαμουράνη, 216 900 2981, stzamourani@mitefgreece.org
MIT Startup Competition


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.