Η ίδρυση μιας νεοφυούς επιχείρησης δεν είναι μία απλή υπόθεση καθώς κρίνεται απαραίτητη η αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων που θα ακολουθήσουν. Υπάρχουν κάποια ειδικά εργαλεία που συμβάλλουν στην καλύτερη και πιο άμεση υλοποίηση όλων των διαδικασιών σε μία startup επιχείρηση.   

Asana – Project Management 

Ένα από τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης του χρόνου και των εργασιών που τίθενται προς υλοποίηση. Με αυτή την πλατφόρμα αυξάνεται η παραγωγικότητα του κάθε εργαζομένου και επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότερη συνεργασία της ομάδας. Ο καθένας, κάθε στιγμή, έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει ακριβώς σε ποιο στάδιο υλοποίησης του project βρίσκεται το κάθε μέλος καθώς και τι αρμοδιότητες έχει αναλάβει.  

Slack – Αποτελεσματικότερη Επικοινωνία 

Αποτελεί ένα εργαλείο επικοινωνίας μεταξύ των ατόμων της startup επιχείρησης. Όλα τα μέλη έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν καθώς και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Το Slack παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών καναλιών για κάθε project και την προσθήκη των συγκεκριμένων μελών. Επίσης επιτυγχάνεται η κοινοποίηση αρχείων αλλά και η διασύνδεση με άλλες πλατφόρμες για τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας. 

Mailchimp – Email Marketing 

Το email marketing αποτελεί έναν ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα για την ενημέρωση αλλά και τη διατήρηση των σχέσεων με τους πελάτες. Το Mailchimp είναι το κατάλληλο εργαλείο για τη δημιουργία αυτής της καμπάνιας. Σχεδιάστε επιτυχημένες καμπάνιες και συνδεθείτε με το κοινό σας. Θα μπορείτε να στήσετε και να στείλετε τα newsletters σας χωρίς κόπο και να αποκτήσετε τις σχέσεις που θέλετε εσείς με τους πελάτες σας. 

Hootsuite – Social Media 

Για την έναρξη μιας νεοφυούς επιχείρησης δε θα μπορούσε να λείπει στη λίστα με τα απαραίτητα εργαλεία ένα που να αφορά στα social media. Το Hootsuite είναι μία πλατφόρμα διαχείρισης όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησης. Μέσω αυτής δίνεται η δυνατότητα προγραμματισμού των δημοσιεύσεων αλλά και παρακολούθηση της πορείας τους. Μπορείτε να δείτε πως αντιδρά το κοινό σας με τα social media σας καθώς και να ανακαλύψετε τους τρόπους βελτίωσης ή ενίσχυσης των λογαριασμών σας. 

Canva – Design 

Το Canva θεωρείται από τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας γραφιστικών, ιδιαίτερα σε μία startup επιχείρηση. Παρέχει τη δυνατότητα σχεδίασης γραφιστικών για όλες τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν. Επιπλέον σε αυτή την πλατφόρμα είναι εφικτή η επεξεργασία φωτογραφιών αλλά και η εκτύπωση τους. Μπορείτε επίσης να βρείτε έτοιμα templates που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την εικόνα που θέλετε εύκολα και χωρίς να σπαταλήσετε χρόνο. 

SemRush – Marketing Toolkit 

Ένα απαραίτητο εργαλείο για όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις που κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο στο οποίο η κάθε επιχείρηση μπορεί να αναλύσει την πρόοδο και την επιτυχία της σελίδας στο διαδίκτυο. Παρέχει τη δυνατότητα έρευνας για αυτοβελτίωση αλλά και σύγκριση με τους ανταγωνιστές. Συγκεντρώστε όλα τα οργανικά αποτελέσματα και αντιμετωπίστε κάθε πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί. 

 

Τα παραπάνω εργαλεία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την εξοικονόμηση χρόνου και τη βελτίωση της παραγωγικότητας σε μία startup επιχείρηση. Καλύψτε όλες τις ανάγκες της ομάδας και φέρετε εις πέρας με επιτυχία, κάθε διαδικασία και πρόκληση. Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το χρόνο των μελών της επιχείρησης και βελτιώστε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρετε! 

 


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.