Αποχαιρετώντας την αγαπημένη μας Δήμητρα Ιορδανίδου

Με βαθιά οδύνη αποχωριστήκαμε την αξιολάτρευτη μας φίλη, συνάδελφο και συνεργάτη Δήμητρα Ιορδανίδου.

Τιμώντας την αγαπημένη μας Δήμητρα, το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας είναι να αφιερώσει το παρόν Newsletter στη μνήμη αυτού του υπέροχου ανθρώπου, της Δήμητρας.

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 στις 20:15 τρέχουμε για τη Δήμητρα μας στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. – Δήμητρα Ιορδανίδου.


“Οδύνη και θλίψη, επειδή ένας νέος άνθρωπος, διψασμένος για ζωή, έφυγε από κοντά μας.Οι σκέψεις μας είναι μαζί με την οικογένεια της Δήμητρας, τους δικούς της ανθρώπους. Ειλικρινή συλλυπητήρια.”

Σταύρος Καλαφάτης
Υφυπουργός ΕσωτερικώνΤομέας Μακεδονίας & Θράκης
“Είμαστε συντετριμμένοι στην ΑΖΚ, όχι μόνο γιατί χάσαμε μία εξαίρετη συνεργάτη και συνάδελφο, όχι γιατί το κενό που αφήνει είναι δύσκολο να αναπληρωθεί, όχι γιατί θα λείψει το χαμόγελό της που ομόρφαινε το χώρο μας, αλλά γιατί χάσαμε μια φίλη. Θα το ξεπεράσουμε μέσα από αυτά που έλεγε η ίδια για το μαραθώνιο και τη ζωή. Με πόνο, προσπάθεια, επιμονή.”  

Κυριάκος Λουφάκης
Πρόεδρος ΔΣ ΑΖΚ
“Η Δήμητρα ήταν η ίδια η χαρά της ζωής και τη μοίραζε απλόχερα σε όσους μπορούσαν να τη δεχτούν. Μας λείπει η καλοσύνη που απέπνεε, η μεγαλοθυμία που τη διέκρινε, η αυταπάρνηση που έδειχνε, η ομορφιά σε ό,τι έκανε.”

Παντελής Αγγελίδης
Πρώην Πρόεδρος ΔΣ ΑΖΚ
“Από τις 2 Νοεμβρίου 2021 λείπει ένας άγγελος από την γη και προστίθεται ένας άγγελος στον παράδεισο.”
 
Με εκτίμηση και βαθιά θλίψη,
Δημήτρης Λακασάς
Πρώην πρόεδρος ΑΖΚ
“Η ευγένεια, η καλοσύνη της, το αγωνιστικό της πνεύμα και το μεγαλείο της ψυχής της θα μας εμπνέει πάντα.”

Ιάκωβος Βασάλος
Πρώην Πρόεδρος ΑΖΚ
“Χάσαμε τόσο άδικα και τόσο νωρίς έναν αξιαγάπητο άνθρωπο, μια εξαιρετική συνεργάτιδα και μια άξια αθλήτρια. Θα μας λείψει η Δήμητρα αλλά πάντα θα τη θυμόμαστε με πολύ αγάπη και ιδιαίτερη εκτίμηση.”
 
Ιωάννης Αθ. Χατζηδημητρίου
Τακτικό Μέλος ΔΣ ΑΖΚ
“Τη Δήμητρα τη γνώρισα μέσα από τη συμμετοχή μου στα διοικητικά συμβούλια της ΑΖΚ. Με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε μια γυναίκα δραστήρια, δημιουργική με αξίες και αρχές τις οποίες πρέσβευε σε κάθε της βήμα. Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλό κουράγιο στους δικούς της ανθρώπους αλλά και σε όλους που συνεργάστηκαν μαζί της.”
 
Νικόλαος Τζόλλας
Τακτικό Μέλος ΔΣ ΑΖΚ
“Ένα αστέρι που πέρασε από εδώ – μια ήρεμη δύναμη
Μεγάλο πόνο και θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Δήμητρας.
 
Είναι, άλλωστε, γεγονός ότι εκτός από εξαιρετική αθλήτρια ήταν και ένας θαυμάσιος άνθρωπος που, δικαιολογημένα, αποτελούσε πρότυπο για όσους την ακολούθησαν, εκτιμώντας την αξία και την ποιότητα της.
 
Άνθρωπος με ήθος, έντιμη που υπηρέτησε το όραμα της ΑΖΚ με συνέπεια και αφοσίωση, αναδεικνύοντας ένα νέο τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στους συναδέλφους και συνεργάτες με την αμεσότητα, την ευγένεια, την οικειότητα και τον ανθρωπισμό της. Το πρότυπό σου θα είναι διαχρονικά επίκαιρο.
Καλό ταξίδι και Καλό Παράδεισο.
 
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.”
 
Παναγιώτης Χ. ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ
Αναπληρωματικό μέλος ΔΣ ΑΖΚ
“Έφυγες νωρίς και ξαφνικά, το κενό μεγάλο για εμάς που ζούσαμε καθημερινά την ζωντάνια και την ελπίδα που έλουζες με το χαμόγελό σου. Καλό ταξίδι….”
 
Κώστας Τραμαντζάς
Γενικός Διευθυντής ΑΖΚ
“«Το άλλο μας μισό», λέγαμε με τη Δήμητρα και γελούσαμε. Τόσο διαφορετικές αλλά συνάμα και τόσο ίδιες. Αλληλοσυμπληρωνόμασταν.
 
Θα με καθορίζεις για πάντα, με το χαμόγελό σου, την ήρεμη σου δύναμη, την καλή σου την προαίρεση, τον πλούτο της ψυχής σου… Ό, τι αγαπάμε ποτέ δεν τελειώνει..”

Λήδα Παπατζήκα
Στέλεχος ΑΖΚ
“Όποιος την γνώριζε για πρώτη φορά καταλάβαινε αμέσως ότι είχε να κάνει με ένα ευγενικό και ενδιαφέρον άτομο, με έναν πολύπλευρο χαρακτήρα. Είχα την τύχη να είμαι ένας από αυτούς. Σε ευχαριστώ Δήμητρα.”
 
Δημήτρης Δοϊνάκης
Στέλεχος ΑΖΚ
“ Όλες οι λέξεις λίγες για σένα Δήμητρά μας. Λίγες να περιγράψουν ένα υπέροχο πολυδιάστατο πλάσμα σαν κι εσένα. Από δυο υπέροχους γονείς.
 
Τυχεροί όλοι εμείς που μπορέσαμε να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια σου. Χάρισες απλόχερα μαθήματα καλοσύνης, ήθους και αγάπης. Δύσκολο να γράψω για σένα σε χρόνο παρελθοντικό όταν μέσα στην καρδιά μου και στα μάτια μου είσαι τόσο ζωντανή. Κι έτσι θα σε κρατήσω. Ζωντανή. Σ ’ευχαριστώ και σ΄ αγαπώ φίλη μου.”
 
Λία Τερζίδου
Στέλεχος ΑΖΚ


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.