Το No 1 σχολείου επιχειρηματικότητας για νέους και νέες 14-18 ετών αλλάζει όνομα, διευρύνει τους στόχους του και συνεχίζει να υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα και για το 2021-2022, υπό την Αιγίδα και πάλι της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας.
Ο 10ος κύκλος του Teen Business School είναι γεγονός! Από τη Δευτέρα 27 έως την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί εξ’ αποστάσεως το πρώτο φετινό πρόγραμμα, δίνοντας την δυνατότητα σε μαθητές από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν.

Σας ενημερώνουμε πως σε περίπτωση που εξασφαλιστεί η συμμετοχή 10 παιδιών από ένα σχολείο στο 10o Teen Business School δεσμευόμαστε να προσφέρουμε (δωρεάν), στο συγκεκριμένο σχολείο, έναν 3D εκτυπωτή (Creality Ender 3) και το απαραίτητο νήμα για τις πρώτες εκτυπώσεις, αξίας 200€ πλέον ΦΠΑ, σε συνεργασία με την εταιρεία THES3D.

Τι είναι το Teen Business School;

Το Teen Business School είναι το βραβευμένο σχολείο επιχειρηματικότητας για νέους και νέες 14-18 ετών που διοργανώνεται τα τελευταία έξι χρόνια από καθηγητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μετρά σχεδόν 270 αποφοίτους αλλά και δύο διακρίσεις στα Education Leader Awards 2021 με τα Gold & Platinum Awards.

Γιατί να συμμετέχει ένας/μία μαθητής, -τρια;

  • Γιατί θα παρακολουθήσει μαθήματα επιχειρηματικότητας και θα ακούσει τις εμπειρίες διακεκριμένων επιχειρηματιών.
  • Γιατί πέρα από την ποικιλία θεματικών διαλέξεων, θα συμμετάσχει σε ανάλυση case studies, θα πραγματοποιήσει τεστ προσωπικότητας και θα παίξει εκπαιδευτικά παιχνίδια που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα.
  • Γιατί θα μάθει να αναγνωρίζει ευκαιρίες και θα του δοθούν οι βάσεις για την ανάπτυξη των δικών του επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.
  • Γιατί ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεται για την επιχειρηματικότητα, οι δεξιότητες που θα αναπτύξει με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα, θα του φανούν χρήσιμες σε όλη του τη ζωή.

Πώς θα γίνουν τα μαθήματα;

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00 σε εικονική αίθουσα (μέσω της πλατφόρμας Zoom).

Τίποτα άλλο;

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά πιστοποιητικό παρακολούθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το οποίο θα τους δώσει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους. Επιπλέον, εξασφαλίζουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με όλους τους διδάσκοντες, ακόμα και μετά τη λήξη του προγράμματος, για όποιο θέμα τους απασχολεί (δια βίου mentoring!).

Πώς δηλώνω συμμετοχή;

Πατώντας το παρακάτω πλαίσιο που οδηγεί στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, όπου βρίσκεται και η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Πληροφορίες & εγγραφές

Δείτε το φυλλάδιο

Εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες:
www.teenbusinessschool.gr
facebook.com/teenbusinessschool
Τηλ: +30 2310 891 227
teenbusinessschool@uom.edu.gr


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.