Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς εκδηλώσεων της ΑΖΚ, το Innovators’ Unplugged, ο Θωμάς Δούζης και ο Κώστας Φετφατσίδης, ξεδίπλωσαν την εμπειρία τους και μίλησαν για τους στόχους τους δίνοντας πλούσια τροφή και ερεθίσματα για σκέψη σε όσους θέλουν να καινοτομήσουν και να ανοίξουν δρόμους στην επιχειρηματικότητα, όπως τόνισε και ο πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Δρ. Παναγιώτης Κετικίδης.

Το Unplugged σε 1′:
- Η ERGON σχεδιάζει δυναμική επέκταση στο εξωτερικό με άνοιγμα καταστημάτων σε Λονδίνο, Μαϊάμι, Ντόχα και Μπαχρέϊν κατά την περίοδο 2026-2027.
- Ο Κώστας Φετφατσίδης επέστρεψε στην Ελλάδα για να ιδρύσει το The Flywheel, με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων εταιρειών στους τομείς του Industrial AI.
- Οι αδελφοί Δούζη έχουν ήδη δημιουργήσει ένα επιτυχημένο brand με παρουσία σε 8 χώρες και προϊόντα σε 30 χώρες, απασχολώντας περίπου 1.000 εργαζομένους.
- Το The Flywheel στοχεύει να συνεπενδύσει σε δύο εταιρείες τον πρώτο χρόνο και σε βάθος πενταετίας να δημιουργήσει ένα portfolio 15 εταιρειών.
- Η Halcyon Equity Partners έγινε μέτοχος μειοψηφίας στην ERGON τον Απρίλιο του 2025, υποστηρίζοντας περαιτέρω την επέκταση του ομίλου.
Για περισσότερα, διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.
Δείτε τι απάντησαν σε Q&A της ΑΖΚ ο Κώστας Φετφατσίδης εδώ και ο Θωμάς Δούζης εδώ.
Κατεβάστε το άρθρο σε μορφή PDF.





