Θερινό σχολείο επιχειρηματικότητας για νέους στο ΠΑ.ΜΑΚ


Την ευκαιρία σε μαθητές και μαθήτριες, ηλικίας 14-18 ετών να ενημερωθούν σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία της επιχειρηματικής δραστηριότητας, επιδιώκει να δώσει το θερινό σχολείο (summer school) που διοργανώνει  το πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.), το διάστημα 31 Αυγούστου με 3 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, καθηγητές του ΠΑ.ΜΑΚ. θα πραγματοποιούν καθημερινά διαλέξεις και πρακτικά εργαστήρια σχετικά με τις λειτουργίες μιας επιχείρησης, την επιλογή καριέρας και το δρόμο της επιχειρηματικότητας, όπως επίσης και τη σχέση της επιχειρηματικότητας με τις νέες τεχνολογίες. Στόχος του προγράμματος που θα διεξαχθεί στους χώρους του πανεπιστημίου είναι οι συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και μέσω των δημιουργικών δεξιοτήτων που θα αναπτύξουν, να αναζητήσουν μελλοντικά τις ευκαιρίες για επαγγελματική ενασχόληση με το επιχειρείν.

Υποστηρικτές του θερινού σχολείου είναι η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ) και το σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2310 891676 και 2310 891227, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://thessummerschool.wix.com/entrepreneurship ή στο email:ThesSummerSchool@gmail.com.

Logo ÐÁÌÁÊ GR_new
Leave a Replynew address

Νέο Καθεστώς Προστασίας Δεδομένων – GDPR

Τρόποι για την καλύτερη προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα.

Παρακολουθήστε live την εκδήλωση εδώ