Μετά από δύο επιτυχημένα προγράμματα που διεξήχθησαν εξ αποστάσεως στις διακοπές Χριστουγέννων (‘21) και Πάσχα (‘22), οι συντελεστές του Teen Business School είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα υποδεχτούν μαθητές και μαθήτριες 14 ως 18 ετών και πάλι από κοντά!

Ο 12ος κύκλος θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 20 έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου, αλλά και τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 (6 ημέρες συνολικά). Η βάση διεξαγωγής του προγράμματος θα είναι το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αλλά κάποιες από τις διαλέξεις θα γίνουν και στο πανέμορφο κτήριο της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας στο κέντρο της πόλης (Φιλικής Εταιρείας 12 & Ι. Τσιμισκή).

Νέοι και νέες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα βήματα στο μονοπάτι της επιχειρηματικότητας, να παρακολουθήσουν ποικιλία θεματικών διαλέξεων από έμπειρους και καταξιωμένους εισηγητές, να ακούσουν τις εμπειρίες διακεκριμένων επιχειρηματιών, ενώ θα γνωρίσουν και θα δουλέψουν με άλλα άτομα της ηλικίας τους μέσα σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον δημιουργικής αλληλεπίδρασης και γόνιμης έμπνευσης.

Σε αυτό το πρόγραμμα αναμένονται πολλές εκπλήξεις! Αρκετοί νέοι εισηγητές που θα καλύψουν καινούριες ενότητες (π.χ. 3D printing, επαγγελματικός προσανατολισμός κλπ), ιδιαίτεροι καλεσμένοι (σαν τον δημοφιλέστατο Άγγελο Χαριστέα, με τη νέα του ιδιότητα), περισσότερες ώρες σε πληθώρα δημιουργικών

δράσεων, δώρο βιβλίο περί επιχειρηματικότητας αλλά και άλλο εκπαιδευτικό υλικό, και πολλές εκπλήξεις – happenings από αυτά που αρέσει στο Teen Business School να κάνει στα παιδιά, για να τα ενθουσιάζει!

Το Teen Business School θα υλοποιηθεί και πάλι με την υποστήριξη πολλών γνωστών εταιρειών ηλεκτρικές συσκευές Gruppe, EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας, Kleemann, efood, Κριτική, 2ence, ERGON blog, αλλά και υπό την αιγίδα

· της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ),

· της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) αλλά και του γραφείου του Υφυπουργού Χρίστου Δήμα,

· του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) και

· του Συνδέσμου Εταιρειών Καινοτομικών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).

Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με τήρηση όλων των μέτρων κατά του COVID-19, που θα ορίζονται από τα αντίστοιχα υγειονομικά πρωτόκολλα εκείνες τις ημέρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα https://teenbusinessschool.uom.gr, καθώς και στη σελίδα του Teen Business School στο Facebook (fb.com/teenbusinessschool).


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.