Οι διοργανωτές του Technology Forum σας προσκαλούν στην παράλληλη εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων Technology Forum 2021 Matchmaking Event που διοργανώνεται στις 14 Οκτωβρίου 2021, στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να διερευνήσουν νέες ιδέες και να αναπτύξουν συνεργασίες στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα προκαθορισμένων συναντήσεων.

Το Technology Forum 2021 Matchmaking Event, το οποίο διοργανώνεται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστή του Enterprise Europe Network – Hellas, επικεντρώνεται στο ευρύ πεδίο των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών εμπλέκοντας βασικούς τομείς (Big data, cloud computing, machine learning κ.ά.), καθώς επίσης και εφαρμογές στην ιατρική, τις μεταφορές, την ενέργεια, την εκπαίδευση κ.ά.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις θεματικές περιοχές στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης: https://technologyforum2021.b2match.io/ 

Το κύριο μέρος (IT Congress) του 8th Technology Forum στοχεύει στην ενημέρωση για επίκαιρα θέματα τεχνολογίας και καινοτομίας και περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Session 1 – Smart Cities: Services, Infrastructure, Green Deal Impact
  • Session 2 – Challenges in Next Generation Health Systems
  • Session 3 – Technology and Innovation: Why, How, Who?
  • Session 4 – Artificial Intelligence: The New Era

Το Technology Forum ξεκίνησε ως μία πρωτοβουλία των ακαδημαϊκών, ερευνητικών και επιχειρηματικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας με στόχο την ανάδειξη του τοπικού περιβάλλοντος καινοτομίας και την ανάπτυξη συνεργασιών. Τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει εξελιχθεί σε μία δυναμική εκδήλωση που επιχειρεί να δημιουργήσει συνδέσεις μεταξύ της ερευνητικής και επιχειρηματικής κοινότητας της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Αυτή τη χρονιά το Technology Forum διοργανώνεται στο πλαίσιο της έκθεσης Beyond 4.0.

Διαδικασία εγγραφής:

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Matchmaking Event εδώ: https://technologyforum2021.b2match.io/

Για τη συμμετοχή στο Matchmaking Event απαιτείται εγγραφή στο κύριο μέρος της εκδήλωσης (IT Congress) εδώ: https://technology-forum.eu/tickets/ 

Το κόστος συμμετοχής είναι από 25 έως 40 ευρώ. 

Περισσότερες πληροφορίες: https://technology-forum.eu/contact/


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.