Με μεγάλο ενθουσιασμό ανακοινώνουμε μια πρωτοποριακή συνεργασία η οποία πρόκειται να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και συνδεόμαστε. Από τις 25 Σεπτεμβρίου, η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας ενώνει τις δυνάμεις της με την πρώτη κοινότητα Digital Nomads στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνδέσει το οικοσύστημα των startups με ψηφιακούς νομάδες από όλο τον κόσμο.

Πρωτιά για την Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί μια πόλη με πλούσια ιστορία και πολιτισμό και τώρα, ακολουθώντας την παγκόσμια τάση της εξ ’αποστάσεως εργασίας συνδιοργανώνει την πρώτη οργανωμένη κοινότητα για ψηφιακούς νομάδες. Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει να φέρει σε επαφή ανθρώπους με κοινά ενδιαφέρονται και τρόπο ζωής, οι οποίοι επαναπροσδιορίζουν την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και ακολουθούν την ελευθερία της εξ αποστάσεως εργασίας.

Πρωτοποριακές συνέργειες

Στην αδιάκοπη επιδίωξή μας για καινοτομία, ανοίγουμε τους χώρους της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας  για τους ψηφιακούς νομάδες που συμμετέχουν σε αυτήν την κοινότητα.

Φανταστείτε ένα coworking space όπου καινοτόμες startups και ψηφιακοί νομάδες συνδέονται, ξεκλειδώνοντας νέες ιδέες και δημιουργώντας συνδέσεις χωρίς γεωγραφικά όρια.

Το πρόγραμμα Remote in Thessaloniki στοχεύει να συνδέσει ψηφιακούς νομάδες και startups μέσω εβδομαδιαίων 1:1 συναντήσεων, με επαγγελματικά και επιχειρηματικά κριτήρια. Στα πλαίσια του project θα λάβουν χώρα εβδομαδιαία workshops, με θέμα την επιχειρηματικότητα και τις δυνατότητες της ευέλικτης εργασίας.


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.