Στην 79η συνάντηση μας κάνουμε ανασκόπηση σε όσα σημαντικά εξελίχθηκαν εν μέσω πανδημίας στη startup κοινότητα, και γνωρίζουμε δύο ανερχόμενες τεχνολογικές startups της πόλης μας.

Παρουσιάσεις:

-O Κωνσταντίνος Κανδύλας, συνιδρυτής της Terra Robotics, θα μας μιλήσει για αυτόνομα ρομπότ που πετάνε laser και σκοτώνουν (ζιζάνια, όχι ανθρώπους!) και το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης στη γεωργία.
Petter Hederstedt, συνιδρυτής της Athletopia, θα μας μιλήσει για τη νέα πλατφόρμα που ψηφιοποιεί την εμπειρία συμμετοχής σε running events και μέσα σε λίγους μήνες αγάπησαν οι διοργανωτές δρομικών αγωνισμάτων στην Ελλάδα.


Συζήτηση:

-Με τον Γιώργο Τζιραλή, ιδρυτή της κοινότητας Open Coffee Greece και εταίρο στο Marathon VC θα συζητήσουμε για τους ρυθμούς που τρέχει η ελληνική startup κοινότητα και αυτά που δικαιούμαστε να μας κάνουν αισιόδοξους.


Διαδικαστικά:

-Η συνάντηση θα γίνει στην καταπληκτικά ανακαινισμένη Αγορά Μοδιάνο, στην καρδιά της πόλης, που μας παραχώρησε ευγενικά τον επάνω όροφο.
Μαζευόμαστε γύρω στις 18:30 και οι παρουσιάσεις ξεκινούν στις 19:00. Στη συνέχεια μένουμε στο χώρο για γνωριμίες και συζήτηση ως αργά.
-Η είσοδος είναι δωρεάν και ανοιχτή για όλους, όπως πάντα.
-RSVP στο LinkedIn


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.