Δύο εκδηλώσεις διοργανώνει η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, ως επικεφαλής εταίρος, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου #CoWorking –“Promotion entrepreneurship by supporting promising innovative ideas through pre-incubating mechanisms”.

Πρόκειται για τη διοργάνωση μίας Ημερίδας Παρουσίασης του έργου -Demo Day- την οποία θα ακολουθήσει Εκδήλωση Ανοιχτής Διαβούλευσης, σχετικά με το περιεχόμενο και τις προοπτικές του έργου.

Οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, στην οδό Φιλικής Εταιρείας 12.

Η ώρα έναρξης της Ημερίδας Παρουσίασης είναι στις 10:00 π.μ. ενώ, στις 12 το μεσημέρι, θα ακολουθήσει η εκδήλωση Διαβούλευσης.

Το έργο Co Working υλοποιείται στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος INTERREG V-A Ελλάδα – Βουλγαρία 2014 -2020. Υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας – Βουλγαρίας και την ενίσχυση των συνεργειών μεταξύ των επιχειρήσεων των δύο χωρών μέσω της εγκαθίδρυσης υποστηρικτικών μηχανισμών προθερμοκοίτισης επιχειρήσεων στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία. Στο πλαίσιο του έργου θα λειτουργήσει ένα Εργαλείο Διάγνωσης Επιχειρηματικής Ιδέας και ένας ολιστικός μηχανισμός επιτάχυνσης, που περιλαμβάνει εξατομικευμένη εκπαίδευση, υποστήριξη καθοδήγησης και κατάρτισης. Τέλος οργανώνονται επιχειρηματικές αποστολές μεταξύ των δύο χωρών.

Πρόσκληση  Ημερίδας Παρουσίασης
Πρόσκληση Ημερίδας Παρουσίασης
Πρόσκληση εκδήλωσης Διαβούλευσης
Πρόσκληση εκδήλωσης Διαβούλευσης


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.