Στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου SKILLS4MSEs συνεχίζουμε τις δράσεις μας με τη διεξαγωγή του θεματικού εργαστηρίου #SKILLS4MSEs
Workshop:
Τίτλος:  Get to Know Design Thinking, Γνωρίστε τις ανάγκες των πελατών σας!
Ημερομηνία: Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022
Ώρες: 17:00 – 20:00
Τόπος Διεξαγωγής: Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, Φιλικής Εταιρίας 12 & Τσιμισκή, ΤΚ 54621 Θεσσαλονίκη

Το “Get To Know Design Thinking – Γνωρίστε τις ανάγκες των πελατών σας”, είναι ένα διαδραστικό εργαστήριο που δημιουργήθηκε από την ομάδα του Hellenic Design Centre (HDC) – το οποίο αποτελεί μία ακόμη πρωτοβουλία του ΚΕΠΑ – για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με τη μεθοδολογία του Design Thinking (Σκέψη με επίκεντρο τον Σχεδιασμό) και τη χρήση της. Θα προσεγγίσουμε την επιχειρηματικότητα με ανθρωποκεντρικό τρόπο, τοποθετώντας στο επίκεντρο τον πελάτη σας.  Επιπλέον, θα γνωρίσουμε μεθόδους και εργαλεία δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων νέων και υφιστάμενων υπηρεσιών, προϊόντων & διαδικασιών. Ενώ παράλληλα, θα εφαρμόσουμε δύο εργαλεία ανάδειξης αναγκών των πελατών σας, τα οποία μπορούν να έχουν άμεση εφαρμογή στην επιχείρηση σας!

Τι θα κερδίσετε με τη συμμετοχή σας στο εργαστήριο:

· Γνωριμία με νέους τρόπους απόκτησης και συγκέντρωσης πληροφοριών για τους πελάτες σας

· Κατανόηση των βασικών αρχών της μεθοδολογίας του Design Thinking

· Πρακτική εφαρμογή εργαλείων ανάδειξης αναγκών των πελατών σας

· Υιοθέτηση πελατο-κεντρικής προσέγγισης

Φιλοξενούμενοι Ομιλητές: 

κα. Αγγελική Μπάρακλη, Υπεύθυνη του Τμήματος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Κέντρου Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης – ΚΕΠΑ και project manager του Hellenic Design Centre (HDC)

κα. Πόπη Οικονόμου, Στέλεχος Τμήματος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Κέντρου Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης – ΚΕΠΑ και Hellenic Design Centre (HDC)

κ. Νίκος Ροβάτσος, Στέλεχος Τμήματος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Κέντρου Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης – ΚΕΠΑ και Hellenic Design Centre (HDC)

Η συμμετοχή στο ανωτέρω θεματικό εργαστήριο είναι δωρεάν!

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Δήλωση Συμμετοχής

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για το συγκεκριμένο θεματικό εργαστήριο, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω της διαδραστικής προσέγγισης και ταυτόχρονης εργασίας σε ομάδες.

Προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή:  Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

📧 kabouridoud@e-kepa.gr☎️ 0030 2310 27 40 33

📌📌 Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και την ισχύουσα ΚΥΑ, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής, καθώς και τηλεφωνική επιβεβαίωση 24 ώρες πριν την διεξαγωγή του θεματικού εργαστηρίου.


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.