Πρεμιέρα για το Τhessaloniki Smart up Innovation Hub ΙΙ

Την ευκαιρία σε νέες και νεοφυείς ομάδες (startups) που επιδιώκουν να προσδώσουν εξωστρεφή προσανατολισμό στις καινοτόμες ιδέες τους και να τις μετατρέψουν σε βιώσιμες επιχειρήσεις, δίνει το πρόγραμμα Thessaloniki Smart up Innovation Hub ΙΙ (Thessmart INNOHUB) που διοργανώνει η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ).

Μέσα από ένα σύνολο ενεργειών που περιλαμβάνει προγραμματισμένη καθοδήγηση με τις μεθόδους του coaching και του networking, δίνεται έμφαση σε επιχειρηματικές ιδέες που αφορούν στον αγροδιατροφικό τομέα, χωρίς όμως να αποκλείονται και επιχειρηματικά σχέδια γενικότερου ενδιαφέροντος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στο www.thessmart.gr μέχρι και την Πέμπτη 1 Απριλίου 2015 ενώ η έναρξη του προγράμματος προγραμματίζεται για την Τρίτη 21 Απριλίου.

Το Thessmart INNOHUB προσφέρει:
-Σύγχρονο χώρο δημιουργικής συνεργασίας στο επίκεντρο του οικοσυστήματος καινοτομίας στο «ΝΟΗΣΙΣ»

-Δικτύωση με έμπειρους επιχειρηματίες και εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό

-Σειρά συναντήσεων (workshops) και εξατομικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα επιχειρηματικού σχεδιασμού, προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας, κοστολόγησης, φοροτεχνικών υπηρεσιών, στρατηγικής και μάρκετινγκ, βελτιστοποίησης προσωπικών δεξιοτήτων και σύγχρονων εργαλείων χρηματοδότησης για καινοτομικές επιχειρήσεις.

Ο τελικός στόχος του προγράμματος είναι τα ώριμα επιχειρηματικά σχέδια, κατόπιν τετράμηνης εξατομικευμένης υποστήριξης, να προσελκύσουν χρηματοδότηση κυρίως από τον ιδιωτικό χρηματοπιστωτικό τομέα σε ειδική εκδήλωση “DEMO DAY“ που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιουλίου 2015 με τη διαδικασία του “pitching process’’ σε επενδυτικούς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού (business angels, family houses, venture capitals κα).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε
στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.thessmart.gr και
στα τηλ. επικοινωνίας 2310 379481, Ιορδανίδου Δήμητρα και 2310 379341, Παπατζήκα Λήδα, info@thessinnozone.gr

Τα προσωπικά δεδομένα και η αίτηση θα χρησιμοποιηθούν από την AZK αποκλειστικά και μόνο για την αξιολόγηση της ιδέας.

Για να ενημερώνεστε:

Follow us on twitter @Thessmart

Facebook Page Thessaloniki Smart up Innovation Hub

Linkedin Alexander Innovation Zone S.A.

 

thessaloniki-smartup-innovation-hub


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.