Προκηρύξεις / Προσκλήσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Motion video για την ΖΚΑΙΘ

By 10 Ιανουαρίου, 20173 Φεβρουαρίου, 2017No Comments

Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. καλεί όσους ενδιαφερόμενους για την κατάθεση προσφορών παροχής υπηρεσίας για την παραγωγή Motion Video με στόχο την προβολή της Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης και του Thessaloniki Innovation Friendly Destination.

Περιγραφή
Οι προσφορές θα περιλαμβάνουν την σκηνοθεσία και παραγωγή ενός Motion Video για το έτος 2016 της Ζώνης Καινοτομίας, ενώ θα προβάλλονται Success Stories της Ζώνης Καινοτομίας και η περιοχή σαν φιλικός προς την καινοτομία προορισμός.

Στον προγραμματισμό του motion video θα περιλαμβάνονται οι παρακάτω εργασίες:
– Μελέτη & brainstorming του περιεχομένου του βίντεο
– Storyboard
– Σχεδιασμός εικαστικών
– Δημιουργία animations
– Χρήση μουσικής βιβλιοθήκης
– Editing & Mοντάζ Motion Design Video

Παρακαλούμε για την αποστολή προσφορών με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@thessinnozone.gr έως της 30 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12.00 μμ.

«Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. είναι ο φορέας διαχείρισης της Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης και εποπτεύεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης).Στόχος της A.Z.K. Α.Ε. είναι να προβάλει την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης ως ένα φιλικό προς την καινοτομία προορισμό ώστε να διευκολύνει διεθνείς συνεργασίες ανάπτυξης της γνώσης και να προσελκύσει επενδύσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας υψηλής αξίας και εξειδίκευσης πρωτοστατώντας στη μεταβολή του οικονομικού προφίλ της περιοχής ευθύνης της με κατ’ επέκταση θετικό αντίκτυπο στην ανταγωνιστικότητα της χώρας.»

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2310-379481 / 341

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΖΚ Α.Ε.

Παντελής Αγγελίδης


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.