Η ομάδα των συντελεστών του ThesSummerSchool με χαρά ανακοινώνει το πρώτο «e-ThesSummerSchool»! Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των μαθητών, καθώς και στις έκτακτες συνθήκες που επέβαλε η παγκόσμια υγειονομική κρίση, μετατρέπουμε το πολύ πετυχημένο θερινό σχολείο επιχειρηματικότητας του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας σε διαδικτυακό!

 

Με την ίδια συνταγή επιτυχίας που χαρακτηρίζει το πρόγραμμά μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αξιοποιώντας σύγχρονες πλατφόρμες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, το e-ThesSummerSchool θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ποικιλία θεματικών διαλέξεων, να αναλύσουν μελέτες περίπτωσης, να πραγματοποιήσουν τεστ προσωπικότητας και να παίξουν εκπαιδευτικά παιχνίδια σχετικά με την επιχειρηματικότητα.

Παράλληλα, θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά με παρεμβάσεις ήχου ή κειμένου (chat) ώστε να εκφράζουν τις ιδέες και να λύνουν τις απορίες τους.

 

To e-ThesSummerSchool θα διεξαχθεί από την Τρίτη 21 (17:00 με 21:00) μέχρι το Σάββατο 25 (10:00 με 12:00) Απριλίου, με συνολική διάρκεια 18 ωρών. Σε αυτό μπορούν να λάβουν μέρος, νέοι και νέες 14 έως 18 ετών από όλη την Ελλάδα, αρκεί να διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Κατά την έναρξη, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη θα απευθύνει χαιρετισμό στα παιδιά, ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά πιστοποιητικό παρακολούθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Δείτε το φυλλάδιο εδώ.

Διαβάστε το Περίγραμμα εδώ.

Για εγγραφή μπείτε εδώ.


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.