Η εταιρεία Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν θερμά την Εθνική Τράπεζα για την υποστήριξή της στην εκδήλωση Grow 2 Market για τις τελικές παρουσιάσεις του προγράμματος ωρίμανσης των νεοφυών επιχειρήσεων του Thessaloniki Smart up Innovation Hub “DEMO DAY” την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ.

Λίγα λόγια για την Εθνική Τράπεζα.

Η Εθνική Τράπεζα ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από 173 χρόνια και ηγείται ενός από τους μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς Ομίλους στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου.
Από την ίδρυσή της έως σήμερα, υπήρξε ο βασικότερος μοχλός στήριξης της εθνικής οικονομίας και ο ισχυρότερος κοινωνικοοικονομικός μηχανισμός του ελληνικού κράτους. Είναι η τράπεζα που εισήγαγε στην ελληνική αγορά όλα τα νέα τραπεζικά προϊόντα και αξιοποίησε πρώτη τις νέες τεχνολογίες, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.
Ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας έχει δυναμική παρουσία σε 12 χώρες, σε 2 ηπείρους, όπου λειτουργούν 10 τράπεζες και 64 χρηματοοικονομικοί και λοιποί οργανισμοί, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου ανέρχεται σε 35.200 εργαζόμενους.
Με το πληρέστατο Δίκτυό της που αριθμεί 531 καταστήματα και 1.400 ΑΤΜs, καλύπτει ολόκληρη τη γεωγραφική έκταση της Ελλάδας, ενώ το Δίκτυο της Τράπεζας στο εξωτερικό περιλαμβάνει περισσότερες από 1.200 μονάδες, με κυριότερη παρουσία στις χώρες της ΝA Ευρώπης και της Ανατoλικής Μεσογείου.
Παράλληλα, έχει αναπτύξει την ηλεκτρονική πλατφόρμα i-bank που περιλαμβάνει το σύνολο των εναλλακτικών δικτύων πώλησης των προϊόντων της, όπως internet, phone, mobile banking και APS.
Σήμερα, η Εθνική Τράπεζα προχωράει δυναμικά μπροστά και αντιμετωπίζει θετικά τις προκλήσεις, με στόχο την επανεκκίνηση της οικονομικής ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Με ευρεία καταθετική βάση, υψηλή ρευστότητα, οργανική κερδοφορία και μια από τις ισχυρότερες κεφαλαιακές θέσεις, μεταξύ των ευρωπαϊκών τραπεζών, ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας πρωταγωνιστεί στην οικονομική δραστηριότητα της περιοχής.
Με τις σημαντικές διεθνείς διακρίσεις που αποσπά συστηματικά η Εθνική Τράπεζα, επιβεβαιώνεται τόσο η ηγετική της θέση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο, όσο και οι στρατηγικές της επιλογές.


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.