Σύνοδος Κορυφής – ARISE Business Match-Making 2019 με την υποστήριξη της ΑΖΚ


Σύνοδος Κορυφής “ARISE Business Matchmaking,”, που θα πραγματοποιηθεί στις 3- 4 Δεκεμβρίου, 2019, στο Ρισόν Λε Ζιόν του Ισραήλ. 

Η Ισραηλινή Ομοσπονδία Εθνικών Εμπορικών Επιμελητηρίων, το Ισραηλινό Ινστιτούτο Εξαγωγών, ο Ισραηλινός Κατασκευαστικός Σύλλογος και το Ίδρυμα ARISE, προχωρούν στην διοργάνωση της διάσκεψης για να φέρουν σε επαφή επαγγελματίες που επιθυμούν την επέκταση της επιχείρησης τους ή/και την εξερεύνηση δυνητικών αγορών.  Αναμένεται να φιλοξενηθούν περίπου χίλιοι επαγγελματίες από 50 χώρες, οι οποίοι θα συνδεθούν με την Ισραηλινή αγορά και με ξένους επιχειρηματίες. 

Το Διεθνές Χριστιανικό Επιμελητήριο Εμπορίου (ICCC International), ως επίσημος συνεργάτης και χορηγός του ARISE Foundation και σε συνεργασία με τους παραπάνω φορείς, έχει αναλάβει την προώθηση της Συνόδου στο ελληνικό επιχειρηματικό κοινό και την επίτευξη μιας δυναμικής ελληνικής παρουσίας. 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε εσάς, καθώς αναμένεται η δυναμική προσέλευση ελληνικών επιχειρήσεων που έχουν ήδη εδραιώσει την παρουσία τους στην Ελλάδα και βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων του εμπορικού κλάδου. 

Στην εκδήλωση, θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες για προσωπικά επιχειρηματικά ραντεβού με εταιρείες του ενδιαφέροντος τους, για δικτύωση και προώθηση των προϊόντων τους και των επιχειρηματικών τους ιδεών μέσω “b2b” match-making. Ο τρόπος αυτός είναι ο αποτελεσματικότερος  για την διαφήμιση μιας εταιρείας στην αγορά του εξωτερικού με το μικρότερο δυνατό κόστος. 

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ανωτέρω εκδήλωση, παρακαλούνται να επισκεφθούν για περισσότερες πληροφορίες και για την εγγραφή τους το: http://arisesummit.com/ 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

Νασοπούλου Λώρα

2310-798989 & 6983508039

e-mail : kostasnestor@hotmail.com

 

ή 

 

Κωνσταντίνος Νεστορίδης

τηλ. 2310798989 & 6936807090

e-mail : kostasnestor@hotmail.comLeave a Replynew address

Νέο Καθεστώς Προστασίας Δεδομένων – GDPR

Τρόποι για την καλύτερη προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα.

Παρακολουθήστε live την εκδήλωση εδώ