Πρόσκληση συμμετοχής για το OK!Thess


Διαδικασία αίτησης

Γίνονται δεκτές ανά πάσα στιγμή προτάσεις από άτομα ή ομάδες με καινοτόμες ιδέες, ανεξάρτητα του βαθμού ωρίμανσης, που θα ήθελαν να ωφεληθούν από τις υπηρεσίες της προ-θερμοκοιτίδας του OK!Thess ώστε να στήσουν μια επιχείρηση (startup) ή να ενισχύσουν μια startup που έχουν ήδη στήσει.

Οι προτάσεις αξιολογούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, οι ακριβείς ημερομηνίες ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του OK!Thess.

Η τρέχουσα περίοδος κατάθεσης προτάσεων κλείνει στις 31 Δεκεμβρίου του 2017. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης θα ανακοινωθούν στις 15 Ιανουαρίου. Η περίοδος θερμοκοίτησης ξεκινάει με ένα μήνα υποχρεωτικών παρακολουθήσεων – Bootcamp – από τις 22 Ιανουαρίου μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου.

Το Bootcamp αποτελείται από ένα εκτεταμένο Σαββατοκύριακο που ξεκινά την Παρασκευή το πρωί και τελειώνει τη Δευτέρα το απόγευμα. Στη συνέχεια και κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα πραγματοποιείται μια σειρά 8-10 επιχειρηματικών εργαστηρίων.

Τα εργαστήρια έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την οπτικοποίηση της επιχειρηματικής διαδικασίας για συμμετέχοντες οποιουδήποτε επιπέδου και περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στα ακόλουθα θέματα:

  • Έναρξη νομικού προσώπου – Λογιστικά
  • Έρευνα αγοράς
  • Διαπραγματεύσεις
  • Πνευματική ιδιοκτησία – Νομικά
  • Ψηφιακό μάρκετινγκ
  • Ταυτότητα επιχείρησης
  • Επενδυτική ετοιμότητα

Στους επόμενους δύο μήνες του κύκλου, οι ομάδες συναντιούνται εβδομαδιαία με έναν Coach ώστε να συζητηθεί η πρόοδος τους.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 Leave a ReplyΕγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.

Νέο Καθεστώς Προστασίας Δεδομένων – GDPR

Τρόποι για την καλύτερη προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα.

Παρακολουθήστε live την εκδήλωση εδώ