Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΖΚ


Σύμφωνα με την με αριθμ. 2459/23.06.2015 ΚΥΑ (ΦΕΚ ΥΟΔΔ464/29.06.2015), ο κ. Παντελής Αγγελίδης διορίζεται ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε.

 

Ο Παντελής Αγγελίδης γεννήθηκε στην Ξάνθη και είναι διδάκτωρ του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση οργανισμών καινοτομίας στο ΜΙΤ Sloan. Έχει διατελέσει επισκέπτης ερευνητής του MIT Media Lab και επισκέπτης καθηγητής του University of Barcelona Medical School.

 

Ανάμεσα σε άλλες ερευνητικές δραστηριότητες στα πλαίσια ευρωπαϊκών προγραμμάτων, υπήρξε συντονιστής σε έξι διευρωπαϊκά έργα και συμμετέχων σε 37 διευρωπαϊκά και πέντε εθνικά έργα.

 

Ως επιχειρηματίας έχει σημαντική παρουσία στο χώρο των ψηφιακών εφαρμογών υγείας και τηλεϊατρικής (με την εταιρεία Vidavo, της οποίας είναι ιδρυτής και κύριος μέτοχος). Είναι επίσης συγγραφέας, εφευρέτης, και αναπτύσσει εφαρμογές λογισμικού υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων.Leave a Replynew address

Νέο Καθεστώς Προστασίας Δεδομένων – GDPR

Τρόποι για την καλύτερη προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα.

Παρακολουθήστε live την εκδήλωση εδώ