Παντελής Αγγελίδης: «Μαζί μπορούμε καλύτερα»


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Α.Ζ.Κ., Παντελής Αγγελίδης εξήγησε ότι οι συνεργειες του οικοσυστήματος καινοτομίας της πόλης είναι απαραίτητες για την ανάδειξή της σε κέντρο παραγωγής καινοτομικής αριστείας παγκόσμιας εμβέλειας.

«Η Ζώνη Καινοτομίας κάνει πράξη το σύνθημα “μαζί μπορούμε καλύτερα”», τόνισε ο κ. Αγγελίδης και επισήμανε πως «και η πρωτοβουλία που ανακοινώνουμε σήμερα όπως και κάθε πρωτοβουλία που έχουμε πάρει έως τώρα είναι κοινή».

«Η  ΑΖΚ  μετεξελίσσεται από ένα top-down εσωστρεφή οργανισμό σε bottom-up ευέλικτο καταλύτη της καινοτομικής δραστηριότητας της πόλης με τρεις πυλώνες δραστηριοτήτων: προβολή, υποστήριξη, κίνητρα», σημείωσε ο κ. Αγγελίδης και πρόσθεσε πως στόχος του «Thessaloniki Innovation Friendly Destination» είναι «η Θεσσαλονίκη να προβληθεί ως αυτό που είναι:  ένας τόπος παραγωγής καινοτομίας παγκόσμιας εμβέλειας. Ξεπερνάμε το φόβο της επιτυχίας, το φόβο της προβολής, το φόβο της έκθεσης με στόχο η Θεσσαλονίκη να παίξει σιγά σιγά όλο και πιο έντονα το ρόλο ενός διεθνώς αναγνωρισμένου κόμβου καινοτομίας που θα ηγείται στην αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης για ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων τεχνολογιών, προϊόντων και υπηρεσιών με αντίκτυπο την οικονομική ανάπτυξη».
Leave a Replynew address

Νέο Καθεστώς Προστασίας Δεδομένων – GDPR

Τρόποι για την καλύτερη προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα.

Παρακολουθήστε live την εκδήλωση εδώ