Πανευρωπαϊκό Σεμινάριο «Αστρονομία και Αεροδιαστημική μηχανική»


H Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. στηρίζει το πολυήμερο πανευρωπαϊκό σεμινάριο τεχνολογικού ενδιαφέροντος που διοργανώνει το BEST THESSALONIKI σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με θέμα “Αστρονομία & Αεροδιαστημική Μηχανική”. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου 2015 και απευθύνεται σε φοιτητές διαφόρων τεχνολογικών ειδικοτήτων όλης της Ευρώπης.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες, μέσα από μια σειρά διαλέξεων και εκπαιδευτικών επισκέψεων να γνωρίσουν τις βασικές αρχές της αστρονομίας και της διαστημικής τεχνολογίας.

Ειδικότερα, θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τις θεωρίες και τους νόμους περί δημιουργίας και εξέλιξης του σύμπαντος. Επιπλέον, θα αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα στάδια κατασκευής ενός διαστημικού οχήματος, καθώς και της τεχνολογίας που απαιτείται για την εκτόξευση και την τοποθέτησή του σε τροχιά.

Στην πραγματοποίησή του σεμιναρίου θα συμβάλλουν εξειδικευμένα ακαδημαϊκά μέλη διαφόρων τμημάτων του ΑΠΘ καθώς και διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες http://www.BEST.eu.org/thessaloniki/SpC15Leave a ReplyΕγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.

Νέο Καθεστώς Προστασίας Δεδομένων – GDPR

Τρόποι για την καλύτερη προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα.

Παρακολουθήστε live την εκδήλωση εδώ