Ελληνική παρουσίαση στην προεδρία του EFNMS για δεύτερη τριετία


Για δεύτερη συνεχή τριετία θα είναι πρόεδρος, του European Federation of National Maintenance Societies (EFNMSwww.efnms.org) με έδρα τις Βρυξέλλες, ο κ. Κοσμάς Βάμβαλης, διευθύνων σύμβουλος της ATLANTIS Engineering.

Στις εκλογές της 11ης Μαΐου 2019 έλαβε την υποστήριξη από 12 Ευρωπαϊκές χώρες, σε σχέση με τον Βέλγο συνυποψήφιό του κ. Wout Theuws που έλαβε 5 ψήφους.

Η επανεκλογή του κ.Βάμβαλη ήρθε ως αναγνώριση της δυναμικής και του έργου που παρουσίασε το EFNMS κατά την διάρκεια της πρώτης θητείας του.

Κυριότεροι σταθμοί αυτής της πορείας ήταν η δημιουργία του Body of Knowledge (www.efnms.eu/about-us/bok/), η διοργάνωση του EuroMaintenance 4.0 που έλαβε χώρα στην Αμβέρσα στις 24-27/09/2018 με πάνω από 1.200 συμμετοχές, η ανάπτυξη πιστοποιήσεων για Maintenance managers και Maintenance technicians, το KPIs survey με σκοπό το European Benchmarking, η συστηματική συνεργασία με το European agency OSHA, η εναρμόνιση των ευρωπαϊκών δεικτών συντήρησης με τους αντίστοιχους δείκτες στις USA, η ενεργός συμμετοχή στο παγκόσμιο δίκτυο GFMAM και η αναβάθμιση των τεσσάρων βραβείων συντήρησης.

Στη δεύτερη θητεία το ενδιαφέρον εστιάζεται στην εποχή του Industry 4.0 όπου η συντήρηση και η πρόγνωση (prediction) των βλαβών έχουν κεντρικό ρόλο. Ήδη όλο και περισσότερες επιχειρήσεις επενδύουν την μελλοντική ανταγωνιστικότητά τους στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.Leave a ReplyΕγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.

Νέο Καθεστώς Προστασίας Δεδομένων – GDPR

Τρόποι για την καλύτερη προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα.

Παρακολουθήστε live την εκδήλωση εδώ