Διοργάνωση εκπαιδευτικού προγράμματος από την ERFC για Μικρομεσαίες ή Υπό Σύσταση επιχειρήσεις


Σας ενημερώνουμε ότι η ERFC (European Regional Framework for Co-operation) διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα/εντατικό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «Περιφερειακό Επιχειρηματικό Δίκτυο Θερμοκοιτίδων “Black Sea BI-Net”. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε Μικρομεσαίες ή Υπό Σύσταση επιχειρήσεις και έχει σκοπό να ενισχύσει τη στοχευμένη εκμετάλλευση ευκαιριών της διεθνούς αγοράς, τη διασύνδεση με θερμοκοιτίδες της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας ή ανάλογα προγράμματα επιχειρηματικότητας, καθώς και τη δικτύωση (networking ) για την ανάπτυξη.

Ημερομηνίες και χώροι εκπαίδευσης:

Η εκκίνηση του εργαστηρίου θα γίνει στον Co-working place COHO στις 17 Φεβρουαρίου όπου θα δοθούν οι πρώτες κατευθύνσεις, ενώ θα ακολουθήσει μια παρουσίαση νέων παγκόσμιων τάσεων επιχειρηματικότητας καθώς και η γνωριμία των συμμετεχουσών νεοφυών ομάδων και εξωστρεφών επιχειρήσεων.

Μια εβδομάδα μετά, στις 26 Φεβρουαρίου, το εργαστήριο θα μετακομίσει στο THERMI LINK, όπου θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις σχετικά με την προσέγγιση Venture Capitals, την ανεύρεση χρηματοδότησης και τον κατάλληλο επιχειρηματικό σχεδιασμό. Η ημέρα θα κλείσει με coaching session.

Στις 27 και 28 Φεβρουαρίου το εργαστήριο θα λάβει χώρα στο THESSALONIKI SMART UP INNOVATION HUB της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε., όπου και θα γίνουν εντατικότερες συνεδρίες coaching, ενώ θα υπάρξει σχετική διάλεξη για τις ευκαιρίες της διεθνούς αγοράς.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται εκτός από τις παραπάνω εταιρείες και από την Atlantis Research και το Innovation Farm.

Το πρόγραμμα δεν έχει κόστος για τους συμμετέχοντες.

Παρακαλούμε, ενημερώστε τυχόν ενδιαφερόμενους από τα μέλη ή τους συνεργάτες σας. Περισσότερες πληροφορίες: www.erfc.gr/BI-NET-TRAINING

Δηλώστε συμμετοχή         Δείτε το πρόγραμμα εκπαίδευσης    (στα αγγλικά)Leave a Replynew address

Νέο Καθεστώς Προστασίας Δεδομένων – GDPR

Τρόποι για την καλύτερη προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα.

Παρακολουθήστε live την εκδήλωση εδώ