Για πρώτη φορά μετά την πανδημία, το πολυαναμενόμενο Technology Conference
Για πρώτη φορά μετά την πανδημία, το πολυαναμενόμενο Technology Conference επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη .

Voxxed Days Thessaloniki: Η μεγαλύτερη Τεχνολογική Συνάντηση στην Ελλάδα! 

Για πρώτη φορά μετά την πανδημία, το πολυαναμενόμενο Technology Conference επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη αυτόν τον Ιούνιο. Τo Voxxed Days είναι μία σειρά από Tech Events για όσους αγαπούν, γοητεύονται ή και εργάζονται σε Javascript & Java, Html5, γλώσσες JVM, Mobile Development, Cloud and Big Data, AI και Modern Web. Στηρίζονται στην φιλοσοφία των συνεδρίων Devoxx τα οποία πραγματοποιούνται σε δεκάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο, προσελκύοντας χιλιάδες συμμετέχοντες!  

Το Voxxed Days Thessaloniki θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Ιουνίου 2022 στην Θεσσαλονίκη, όπου θα παρευρεθούν πάνω από 30 ομιλητές από Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική, έμπειροι προγραμματιστές από τις πιο γνωστές τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού, και καταξιωμένοι επαγγελματίες που θα μοιραστούν με μεγάλη χαρά τις γνώσεις και εμπειρίες τους. Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με νέες τεχνολογίες και πρακτικές ανάπτυξης λογισμικού, σε ένα φιλικό και χαλαρό περιβάλλον διασκέδασης και κοινωνικής δικτύωσης!  

Το Voxxed Days θα διεξαχθεί στο μοντέρνο και ιδανικό για τέτοιου είδους εκδηλώσεις χώρο του συνεδριακού κέντρου ‘Ιωάννης Βελλίδης, οι αίθουσες του οποίου διαμορφώνονται και προσαρμόζονται ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές, το πρόγραμμα, και τις τιμές των εισιτηρίων, επισκεφθείτε το site Voxxed Days Thessaloniki. 

Inspire. Have fun. Repeat.  


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.