Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. πραγματοποιεί  την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 στις 17:00  το 8ο κατά σειρά διαδικτυακό evenTIZ Live Story με θέμα “Big Idea! Can your idea make a great company? The Architonic success story με τον Κώστα ΚουτσαντωνάκηCEO της Fishmotion και Representative του  Architonic (Greece & Cyprus, Eastern Europe, Middle East).

Τι θα ακούσετε:

Ο κ. Κουτσαντωνάκης μέσα από μια ιστορική αναδρομή θα αναφερθεί σε διαφορετικούς σημαντικούς σταθμούς της πορείας του όπου εφαρμόστηκαν καινοτόμες πρακτικές αλλά και στρατηγικές “emotional branding”, στο πλαίσιο  τόσο της υποστήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας των ελληνικών επιχειρήσεων όσο και της οργάνωσης καινοτόμων εκδηλώσεων σε σχέση με το hospitality business για λογαριασμό διοργανωτών εκθέσεων.

Φτάνοντας στο έτος 2019 και λίγο πριν την κρίση του Covid, θα εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε η συνεργασία του με το Architonic αλλά και το πως η πλατφόρμα αυτή βοήθησε σημαντικές ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις να συνεχίσουν να δικτυώνονται σε B2B επίπεδο με τις διεθνείς αγορές, σε μια εποχή κατά την οποία δεν πραγματοποιούνταν φυσικές εκθέσεις.

Με αφορμή αυτή την συνεργασία θα εξηγήσει στους νέους startuppers, μέσα από την δική του οπτική, τον τρόπο με τον οποίο μια διεθνής startup, όπως αρχικά ξεκίνησε το Architonic, κατάφερε να εξελιχθεί σε μια επιτυχημένη επιχείρηση, μέλος σήμερα του μεγαλύτερου media group της Ελβετίας. Σκοπός είναι να εξηγήσει πώς μια μεγάλη ιδέα μπορεί να εξελιχθεί σε μια επιτυχημένη εταιρεία και γενικότερα σε ένα  επιτυχημένο brand.

Γνωρίστε τον Ομιλητή:

Ο κ. Κώστας Κουτσαντωνάκης είναι Brand Strategist και CEO της Fishmotion,  μιας εταιρείας η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του branding, του σχεδιασμού στρατηγικής και επικοινωνίας, με επίκεντρο τους τομείς της αρχιτεκτονικής και του design. Ταυτόχρονα είναι αντιπρόσωπος Ελλάδος της διεθνούς ψηφιακής πλατφόρμας για την αρχιτεκτονική και το design, Architonic.

Σχετικά με το evenTIZ

Τα evenTIZ αποτελούν μια σειρά, σύντομων σε διάρκεια – 15’ Ομιλία + 10’ Q&A – διαδικτυακών «ζωντανών ιστοριών»όπου εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας,  μοιράζονται ζωντανά τις ιστορίες και τις γνώσεις τους. Τα evenTIZ απευθύνονται όχι μόνο σε ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων (startuppers), αλλά και σε όλους όσους «φλερτάρουν» με την ιδέα του επιχειρείν.

Μετά την 15λεπτη ομιλία, το εγγεγραμμένο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει ερωτήματα για 10 λεπτά (Q&A), στα οποία θα απαντήσει άμεσα ο ομιλητής.

Εγγραφή

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά προ απαιτείται εγγραφή μέσω της παρακάτω φόρμας.

Φόρμα Εγγραφής: https://forms.gle/vmQJHYTsb58A6q1H9

Ο διαθέσιμος αριθμός εγγεγραμμένων είναι περιορισμένος και πραγματοποιείται με σειρά προτεραιότητας.

Σας περιμένουμε!


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.