Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. πραγματοποιεί  την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 στις 17:00  το 9ο κατά σειρά διαδικτυακό evenTIZ Live Story με θέμα “Η πορεία μιας ιδέας που γίνεται προϊόν” με τον Αλέξανδρο Διδασκάλου, Γενικό Διευθυντή της  Ingenno Design Berlin.

Τι θα ακούσετε:

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει σχετικά με τη διαδικασία εξέλιξης μιας αρχικής ιδέας σε έξυπνο προϊόν, περνώντας από διάφορα στάδια. Ο κ. Διδασκάλου θα αναφερθεί σε σημαντικούς σταθμούς αυτής της διαδρομής και σε κρίσιμα σχετικά θέματα.

Γνωρίστε τον Ομιλητή:

Ο κ. Αλέξανδρος Διδασκάλου είναι Γενικός Διευθυντής της Ingenno Design Berlin. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε σύνθετα βιομηχανικά προϊόντα και έχει ολοκληρώσει επιτυχώς έργα που συνδυάζουν τόσο δημιουργικές όσο και τεχνικές προκλήσεις. Είναι κάτοχος MA Design Products του Royal College of Arts και πτυχίου Industrial Design της Hochschule für Bildende Künste Braunschweig. Μιλάει αγγλικά, γερμανικά, ελληνικά, ιταλικά και ισπανικά.

Σχετικά με το evenTIZ

Τα evenTIZ αποτελούν μια σειρά, σύντομων σε διάρκεια – 15’ Ομιλία + 10’ Q&A – διαδικτυακών «ζωντανών ιστοριών», όπου εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας,  μοιράζονται ζωντανά τις ιστορίες και τις γνώσεις τους. Τα evenTIZ απευθύνονται όχι μόνο σε ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων (startuppers), αλλά και σε όλους όσους «φλερτάρουν» με την ιδέα του επιχειρείν.

Μετά την 15λεπτη ομιλία, το εγγεγραμμένο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει ερωτήματα για 10 λεπτά (Q&A), στα οποία θα απαντήσει άμεσα ο ομιλητής.

Εγγραφή

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή μέσω της παρακάτω φόρμας.

Φόρμα Εγγραφής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfF-VFXurVpsaq_j_XaWnLjB4fLekHMFEHh8b9O-SXsiz-xXQ/viewform

Ο διαθέσιμος αριθμός εγγεγραμμένων είναι περιορισμένος και πραγματοποιείται με σειρά προτεραιότητας. 

Σας περιμένουμε!


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.