Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (ΕΑΕΕ) και η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας συνδιοργανώνουν το Business Transformation Stories στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση αποτελεί μια πρωτοβουλία της Επιτροπής Καινοτομίας Εκπαίδευσης Επιχειρηματικότητας του ΕΑΕΕ και πραγματοποιείται την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 16:30-19:30, στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (Οδός Φιλικής Εταιρείας 12 & Ι. Τσιμισκή).


Αντικείμενο της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη πρακτικών μετασχηματισμού επιχειρήσεων και η ευκαιρία ώριμων/μεγάλων επιχειρήσεων και startup να επωφεληθούν από τις εκατέρωθεν εμπειρίες. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αναφέρεται στη υιοθέτηση ψηφιακών τεχνολογιών για την ουσιαστική αλλαγή του τρόπου λειτουργίας των οργανισμών ενισχύοντας την αξία που παρέχεται στους πελάτες τους. Ο μετασχηματισμός στον χώρο εργασίας, από την άλλη πλευρά, αναφέρεται στις αλλαγές, που πραγματοποιούν οι οργανισμοί στις φυσικές και πολιτικές πτυχές του χώρου εργασίας τους, για να βελτιώσουν τη συνεργασία, την αποδοτικότητα, τη δέσμευση των εργαζόμενων και τη λήψη αποφάσεων. Οι νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο, βοηθώντας τις μεγαλύτερες εταιρίες στις προσπάθειές τους για πιο σταθερά βήματα προς τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και στον μετασχηματισμό στον χώρο εργασίας, αλλά αντίστοιχα υπάρχει και πλήθος γνώσεων που μπορούν οι μεγαλύτερες εταιρίες να μεταλαμπαδεύσουν στις νεοφυείς.


Στην εκδήλωση θα συζητήσουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων, οι οποίοι θα μοιραστούν με το κοινό εμπειρίες τους για το πώς ενέργειες στις οποίες προέβησαν, αποτέλεσαν καθοριστικούς παράγοντες για την ανάπτυξή τους.


Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.